Voor bedrijven

We hebben 25 stageplekken voor je

Wist je dat:

-52% van de stagiairs het lastig vindt een stage te vinden?

-studenten het liefst dicht bij huis een stagebedrijf zoeken?

-45% van de bedrijven het lastig vindt om een stagiair te vinden?

 

 

Stagebureau ’t Lokaal brengt studenten en leerlingen (van basis onderwijs tot en met HBO en WO) en het Zaanse bedrijfsleven bij elkaar.

Door de nauwe samenwerking tussen Stagebureau ’t Lokaal en het regionaal onderwijs en door deze website wordt het een stuk eenvoudiger om stagiairs te vinden. Stagiairs die jouw bedrijf kunnen verrijken en die misschien zelfs nieuwe medewerkers worden.

Via deze website kun je je zoektocht effectiever en korter maken. Plaats je beschikbare stagevacature en je bent in beeld. Studenten en leerlingen weten je te vinden.

Zaanse ondernemers die stagiaires zoeken hoeven dat dankzij Stagebureau ’t Lokaal nooit meer langs omwegen te doen. Leg je wensen bij ons neer en wij verbinden je met de juiste stagiaires.

Onderzoeksvraag

Ook kun je een onderzoeksvraag of een probleemstelling hier voorleggen, waarmee studenten en/of leerlingen aan de slag kunnen. Maak gebruik van hun frisse en moderne kijk op dingen. Kan zomaar zijn dat zij dé oplossing of dé antwoorden voor je vinden. Bovendien geef je jonge mensen de kans om een kijkje achter de (bedrijfs)schermen te nemen en te ontdekken waar hun eigen belangstelling en talent ligt.

De projectleider neemt bij ieder verzoek binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.