Voor scholen en opleidingen

We hebben 25 stageplekken voor je

Het valt niet mee voor scholen en opleidingen om de weg naar het (lokale) bedrijfsleven te vinden. Wat gebeurt er op zo’n Zaans bedrijventerrein en welke kansen liggen daar?

Andersom geldt hetzelfde: ondernemingen vinden het lastig om stagiairs te vinden.

En hoe mooi zou het zijn als zij zouden weten wat scholen en opleidingen hen (nog meer) te bieden hebben?

Stagebureau ’t Lokaal legt de brug tussen onderwijs en bedrijfsleven in de Zaanstreek. In het belang van elke onderwijsinstelling in de regio, van elke leerling en student en van elk bedrijf.

Van basis onderwijs tot en met HBO en WO; Stagebureau ’t Lokaal biedt stage vraag & aanbod (en bemiddeling daarin) en diverse ontdekkingsprojecten zodat studenten, leerlingen (en werkzoekenden in scholing of omscholing) zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt, op hun talenten, op hun toekomst. Hier in de Zaanstreek. Dat doen wij samen met scholen, opleidingen en sociale partners.

Je kunt bij Stagebureau ’t Lokaal ook een verzoek indienen voor ondernemers die gastlessen kunnen verzorgen op scholen, voor stage- en groepsopdrachten. En je kunt onderzoeksprojecten aanbieden waar leerlingen én ondernemers van leren in de praktijk. Of waar studenten op kunnen afstuderen.

Wat is je vraag of aanbod? Laat het hier weten. De projectleider neemt binnen 24 uur contact met je op.

Stagebureau ’t Lokaal wordt gerund door de projectleider van het stagebureau die nauw contact onderhoudt met scholen en altijd met ondersteuning van een stagiair en het kernteam.