Over 't Lokaal

Zoek je een stage en/of (vakantie)werk in de Zaanstreek?
Er zijn prachtige en interessante bedrijven waar jij kennis kunt brengen en halen.

We hebben 25 stageplekken voor je

Wist je dat:

-45% van de bedrijven het lastig vindt een stagiair te vinden?

-Zaanse bedrijven graag met stagiairs willen werken omdat ze vernieuwende kennis inbrengen?

Stagebureau ’t Lokaal brengt studenten en leerlingen (van basis onderwijs tot en met HBO en WO) en het Zaanse bedrijfsleven bij elkaar.

Er zijn honderden bedrijven in de Zaanstreek, verdeeld over 8 bedrijventerreinen. Weet jij welke prachtige bedrijven daar allemaal zijn? Hoe mooi is het om in je eigen leefomgeving te leren, stage te lopen, te werken en te bouwen aan je toekomst!?

Stagebureau ’t Lokaal is opgericht door ondernemers, in nauwe samenwerking met het regionale onderwijs en gemeente Zaanstad. Hierdoor, en door deze website natuurlijk, wordt het een stuk eenvoudiger om een leuke stageplek te vinden.

Zoek je een stageplek? Plaats dan nu een stage alert. Wij gaan op zoek naar een passende stageplek.

Heb je vragen? Bel of mail met de projectleider.

Stageboekje TRIAS Download

Onderzoeksopdrachten

Het echte werk

Als student of leerling kan je hier een onderzoek doen in het kader van je opleiding of afstudeeropdracht. Het Stagebureau zoekt een match met een van de bedrijven op de Zaanse Bedrijventerreinen. Het onderzoek kan een over een onderwerp gaan dat het terrein als geheel betreft.

Het werkt twee kanten op.

Bedrijven kunnen (afzonderlijk of gezamenlijk) een onderzoeksvraag of probleemstelling indienen waar leerlingen en studenten vanuit verschillende opleidingen en opleidingsniveaus zich gezamenlijk over buigen. De onderzoeksvragen kunnen technische innovatie betreffen. Maar innovatie kan ook over bereikbaarheid of duurzaamheid gaan. Of over het leven en gezondheid van medewerkers, groene mobiliteit, een leven-lang-leren, of het aantrekken van werknemers.

Als de resultaten van het onderzoek door leerlingen en studenten aansluiten bij de bedrijven en het terrein, worden de ideeën ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Het gaat om echte vragen en echte opdrachten die echte resultaten opleveren.

Wat je aandacht geeft, dat groeit.

’t Lokaal wil jonge mensen verantwoordelijkheid geven. Uiteraard onder begeleiding van de onderwijsinstellingen zelf en van de ondernemers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste informatie in je mailbox

  • Bekijk de nieuwste stageplekken
  • Kom meer te weten over de stagebedrijven